✔ Vers gemaakte pasta
✔ Uitstraling op maat voor uw event
✔ Verschillende menu mogelijkheden

Italiaanse catering

Organiseert u binnenkort een evenement in Noord-Holland en wilt u daar Italiaanse catering bij regelen? Wij komen dan graag bij u langs met onze foodtruck, festivaloutlet of pastacounter. Op die manier is uw evenement gegarandeerd een succes. Wij bereiden de pasta ter plekke met onze pastamachine en maken ook de saus die erbij hoort vers. Hierdoor kunnen alle gasten op uw evenement in Noord-Holland genieten van heerlijke Italiaanse catering. Uiteraard komen we ook graag naar andere plekken in Nederland.

Een samengesteld menu op uw event?

Of het nu een verjaardag, beurs, bedrijfsfeest of festival is, met onze pastamachines wordt de pasta direct voor je ogen vers klaargemaakt.

Italiaanse catering voor allerlei soorten evenementen in Noord-Holland

Wij komen graag met onze foodtruck en ons vaste personeel bij u langs. Het maakt hierbij niet uit wat voor evenement u organiseert. Of u nu een buurtfeest, verjaardag, bedrijfsfeest of festival op de planning heeft staan; wij brengen de Italiaanse catering naar u toe in Noord-Holland. U kunt ons zowel voor een paar uur als voor een hele dag boeken. Ook kunt u uw wensen omtrent het eten aan ons doorgeven. Wij hebben een heerlijk standaard menu samengesteld, maar wijken daar ook zonder problemen vanaf.

Boek onze foodtruck en geniet van heerlijke Italiaanse gerechten

Wanneer u Italiaanse catering wenst op uw evenement in Noord-Holland, kunt u Pasta Joe het beste zo snel mogelijk boeken. Uiteraard kunt u ook vrijblijvend een offerte aanvragen. Geef hierin eventuele wensen aan, zodat we een complete offerte kunnen terugsturen. Heeft u vooraf nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@pastajoe.nl of te bellen naar 06 – 55 26 44 67. Wij vertellen u dan graag meer over de mogelijkheden.

Sfeerfoto
Sfeerfoto
Sfeerfoto